Aniva Bouwsupport is oplossingsgericht en zorgt ervoor dat uw project geen porseleinkast wordt.Over Aniva Bouwsupport

Aniva bouwsupport werd in 2006 opgericht door Sander van Nimwegen.
Na jarenlange ervaring opgedaan te hebben als bouwkundig opzichter- en projectleider wilde hij met Aniva op professionele wijze zorg en werk bij bouwprojecten wegnemen. Aniva zorgt daardoor niet alleen voor goede bouwbegeleiding, maar waakt ook over de kwaliteit, voortgang, planning en kosten van elk project.

Naast de professionele aanpak staat Aniva ook voor een filosofie: ‘hoe verplaats je een olifant?’ Elk project is anders en dient op een eigen manier behandelt te worden. Het verplaatsen van een olifant binnen de gestelde tijd, zonder schade aan te richten en zo efficiënt mogelijk is te doen, mits met een goed plan van aanpak. Zo is het ook met bouwprojecten. Door zowel persoonlijke benadering en praktische ervaring zorgt Aniva ervoor dat uw project geen porseleinkast wordt.

Oplossingsgericht, flexibel, doelgericht en stressbestendig, dat zijn de woorden waar Sander van Nimwegen voor staat. Sinds 2001 werkt hij als bouwkundig opzichter- en projectleider, en zet zijn opgedane werkervaring in bij elk project. Sander heeft samengewerkt met opdrachtgevers in zowel de particuliere sector als in de bedrijfswereld, en weet daarom altijd een helicopterview over elk project te behouden.

Testimonial Sander van Nimwegen
Sander van Nimwegen
Aniva Bouwsupport